Frøslang og løk…


løk

Tenkte egentlig at jeg var ferdig med årets (meget begrensede) løkplanting. Men da jeg stakk innom Europris for å kjøpe noen lyspærer, hadde de jo satt ned hele utvalget til under halv pris. Så jeg kunne ikke dy meg for noen pakker med Gavota (som er en urlekker tulipan…), noen små botaniske tulipaner og en pakke med fritillaria.

Og utenfor inngangsdøra til kontoret mitt, har det blomstret en aldeles nydelig, knallblå salvie i hele sommer (og den gjør det fortsatt.) Så nå har jeg knabba frø, og håper den er frøekte.

0 comments for “Frøslang og løk…

 1. Berit
  22/10/2008 at 06:13

  Enda flere løkbilder, urgh!

 2. nefertiti
  23/10/2008 at 06:56

  T.’Gavota’ er kjempefin.
  Og i motsetning til enkelte tulipaner som bare forsvinner, så blir det flere og flere for hvert år av denne.

Legg inn en kommentar