Rolig lørdag

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=d9EN27Zh_vg]

I dag har bare jeg og yngste englebarn vært hjemme. VI tok en handletur til Gjøvik og kjøpte noen nødvendigheter til skolestart. Det har bedra seg noe siden sist jeg blogga sure gufs om skolestart i videregående. Unge damen har fått tilbud om en helt akseptabel PC til 800 kr pr år, så det har vi ikke kjøpt. Derimot trekk til den så hun kan ha den i sin elskede Converse-veske, og nye, rutete converse-sko, siden den amerikanske nettsiden hvor man kan designe sine egne ikke leverer til Norge – til hennnes store sorg.

Vel hjemme spiller englebarnet musikk og øver seg med tanke på skolestart. I dag har jeg for det meste hørt Jesu bleibet meine Freude – det gjør jo ingenting. Og hørt på utlegning om kvintsirkelen (mer om dette senere) – en sær sekt med fem medlemmer??

Vi kjøpte bare ting vi likte til middag, og siden vi kjøpte spisepinner slapp jeg unna med noen kantareller også. Kylling, kantareller, broccoli, chili, paprika og cashewnøtter i pannen  – med soya og tamarindsaus. Det ble godt. Vi strevde litt med spisepinnene – lenge siden jeg var invitert på middag i Malaysia Hall og lærte hvordan det skulle gjøres, hehe.  Salatgrønnsaker fra egen hage – det er noe eget med noe som er SÅ ferskt og spøtt.

DSCF1874 DSCF1872 DSCF1876-2

2 tanker om “Rolig lørdag

  1. Jatakk jeg har hatt min andel av utlegninger om kvintsirkelen. Man har ikke barn på musikklinje uten:-)

  2. Ser godt ut, om vanskelig! En skal jobbe for føda, heter det. Vi har også spisepinner, men det innrømmes at de stort sett ligger i skuffen.
    Og ja, jeg har også hørt om kvintsirkelen. Men ingen utlegninger, han mente vel det var perler for svin. Jeg legger ikke ut om historiske roser til han heller, forsåvidt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *