Nix hage, desto mer shopping

Merker at jeg er ute av trening på dette =))
Pleide å gjøre ukens shopping på lørdager med tre tenåringsdøtre og en skrikerunge (i følge skrikerungen selv…hehe) på slep hver bidige lørdag.
Dette er det blitt mer eller mindre slutt på. De to ivrigste shopperne er flyttet hjemmefra. Attenåringen har jobb stort sett hver lørdag, og fjortisen er elendig på shopping. Selv i London var det bare Disney Store som fikk henne til å lyse opp.
Så nå var hun kleslaus.
Kjemperaid i dag, medfølgende venninne som for tiden bor hos oss var nok en god hjelp – venninners ord teller nok mer enn mammas når det gjelder hva som er bra 😉
Så nå har vi hamstra alt fra nye rør til saksofonen til ny vinterjakke. Pluss diverse overdeler fra opphørssalg, alt -70%. Det hjelper jo på kleskontoen.
Ny veske til mamma – også på salg, men den var urlekker:


ny veske

Men oppi vesken lå det en mystisk pose i noe slags nylonstoff. Hva i huleste er det?

0 comments for “Nix hage, desto mer shopping

 1. Elsa
  25/10/2008 at 19:44

  Jeg tror den posen er for å legge vesken i når den ikke er i bruk. Jeg har også fått med sånn pose i skinnvesker jeg har kjøpt, og jeg putter veska i den når jeg legger den vekk i et skap.

 2. Sine
  25/10/2008 at 20:55

  Lekker veske!
  Shopping er alltid gøy, men du for et pågangsmot du må ha hatt som dro med deg tre tenåringer og en skrikerunge hver bidige lørdag…

Legg inn en kommentar