Beste valgoMATen jeg har sett

hehe, er den som står i ukens KK som jeg kjøpte i går for å ha noe å lese i på nattevakt. Fikk meg en god latter og syntes de hadde tatt partiene temmelig godt på kornet, fra “Lavere cocktailavgifter” (rekecocktail) til Høyre, til “En annen skål er mulig” (moscow mule) til Rødt. Frp hadde selvsagt “Lørdagskos for folk flest” (taco). (det burde vel strengt tatt vært Grandiosa, men det skulle tross alt være en oppskrift…)Hihihiiii

Jeg tror jeg går for Venstres Coq au Vin (hver mann sin høne, ikke sant…)

3 tanker om “Beste valgoMATen jeg har sett

  1. Kanskje man må investere i et ukeblad, det hørtes morsomt ut! Jeg har havna på henholdsvis Krf (litt spesielt for en ateist) SV og Venstre på de jeg har prøvd. Ikke akkurat entydig, jeg er nok vanskelig å putte i bås!

  2. hehe, jeg hørte på Dagfinn Høybråten på radioen i dag (Ukens selskapsløve). Han presiserte at det ikke er nødvendig å være verken gudelig eller kristen for å stemme krf, det holder at man er enig i politikken deres…. Jeg havner som regel på Ap, og det synes jeg også er rart, så ofte som jeg hisser meg opp over dem. Du får ta en titt på KK og se hvilken type valgflesk du foretrekker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *