3 tanker om “Godt valg!

  1. Lige måde !!
    Blir spennende i natt. Ekstra spennende grunnet alle oss som har forhåndsstemt!

  2. Vi har grunn til å heise flagget for våre demokratiske rettigheter her i landet. Om vi har grunn til å heise det for valgresultatet er en annen sak. Men nettopp sånn er det vel i et demokrati – de fleste stemmer på noen som jeg ikke er enig med 😉 Denne gangen stemte jeg selv på noen jeg ikke er helt enig med i håp om å stemme ned noen jeg er enda mindre enig med. Det er ikke lett. Men jeg er sannelig IKKE enig med Carl I i at SP, KRf og Venstre ikke har noe å gjøre i norsk politikk av den grunn. Polarisering – som nok sørget for en del av dette valgresultatet – er ikke nødvendigvis bra.
    Hadde Iskwevs parti for bedre vær og mindre sutring stilt til valg, hadde jeg i alle fall stemt på dem på flekken….
    Jeg har aldri bodd i Brasil, men jeg bodde i Irland på syttitallet – den tida Irland fortsatt var et fattig land i Europa. Det åpnet øynene mine på mange måter, også overfor nordmenn som snakket hånlig om “Paddy” og reiste hjem så snart som råd…De fleste av oss har godt av å se at det finnes andre måter å leve på. Ikke alle har evnen til å ta det inn over seg – noen tar alt til inntekt for egen fortreffelighet uansett. Men dette er vel også en del av demokratiet.
    Ære være våre akademiske institusjoner som har innført opphold i utlandet som en valgfri del av studiet. Dessverre er det så langt få som velger det. Jeg har ikke satt meg inn i grunnene for dette – men det burde da være en mulighet den oppvoksende slekt burde gripe med begge hender. Det vil nok lære dem mye mer enn uforpliktende ryggsekkturer…

  3. Det ser ut som det store flertallet vil til USA og Australia i utveksling, for å feste og wind-surfe.
    Beklager, det er ikke jeg som har funnet på den fordommen.
    Hvorfor ikke et europeisk land? Behøver da ikke dra lenger enn til Danmark for å feks merke at drikkevann ikke er “friskt”. Eller å måtte jenke seg og stille i kø som alle andre. Eller lære seg at nordmenn har vunnet i Lotto hver eneste dag.

    Strålende innlegg, Hilde. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *