18 tanker om “Dårlig start på dagen.

 1. Nei, det er heldigvis ikke så ille. Selv om de som så det nok ble temmelig skremt. Jeg fikk et digert kutt i hodet, omtrent akkurat i hårfestet, og sånt blør jo alltid noe forferdelig, så jeg så nok temmelig grusom ut. Fikk god hjelp av en mann som stod i nærheten, han både ringte politi og bergingsbil, samt kjørte meg til jobben…. Men jeg jobba jo ikke, tvert i mot tilbragte jeg en times tid på skadestua med å bli lappet sammen. Men fjeset på kollegene etterhvert som de kom inn (personalinngangen/ambulanseinngangen er her), var jo nesten verdt hele greia. Hakeslepp er jo bare forbokstaven.
  Nå har jeg vondt i huggu, og forsøker å ikke synes altfor synd på meg selv. Jeg kunne jo bodd i Haiti – da hadde det nok blitt lenge å vente på hjelp.
  Kjør forsiktig, folkens – det er glatt – i alle fall her omkring. Jeg møtte en person som forvillet seg over i motsatt kjørebane, den slags har lett for å gå dårlig.

 2. Næmmmen stakkars hildemor!! Fyttigrisen.. god bedring. Du får bare nyte servicen på benken, det er vel ikke så ofte du får den selv.

 3. sukk… og det hadde vært så fint å lære seg å sjekke stavingen _før_ man trykket på “send”.

 4. Det der høres ikke godt ut. Bra det gikk noenlunde bra. God bedring og husk å ta det litt med ro 😉

 5. Bra det gjekk forholdsvis godt tross alt. Det er samme kor forsiktig ein sjølv køyrer når man møter nokon på feil side…
  God bedring Hilde! Klem.

 6. Ja det var utrolig godt at det ikke gikk verre. Alltid godt når det er bedre enn det ser ut og ikke omvendt. God bedring!

 7. Yepp. Og på bildet – med bandasje og ispose- er jeg jo rent vakker i forhold til da jeg vaklet inn på skadestua med blodet fossende…

 8. Takk for alle hilsener og oppmuntringer. Huggu er noe bedre etter at jeg sov en time eller to ved middagstider. Kvalmen har gitt seg. Nå er jeg bare spent på om hematomet kommer til å sige ned i fjeset på meg så jeg blir seende helt grusom ut og ikke kan vise meg for folk den nærmeste tida, i alle fall ikke uten at mannfolket blir arrestert for konemishandling.

 9. @Turbolotte
  Vel, det gjorde vondt, og jeg er VELDIG glad for at jeg ikke trenger sånn service særlig ofte. Faktisk første gang jeg har skadet meg så jeg måtte sy – så jeg lærte vel hvordan det føles også…

 10. Uff, da. Nå har jeg lest meg opp. God bedring, Hilde. Bedre med blåveis enn alternativet. Godt det gikk bra. KLem

 11. Tilbaketråkk: Bilene i MITT liv…. « hildeG og hagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *