Musikk og bøker

Dette er en liten del av hagebøkene hos Foyle’s
,
hvor jeg høflig ble gjort oppmerksom på at det ikke var lov å ta bilder. Jeg tilbrakte en god stund med å bla og sikle, men kjøpte merkelig nok ingen ting. Det gjorde jeg derimot i musikkavdelingen, hvor opptil flere noter, bøker og DVD’er fulgte etter meg hjem. Har også kjøpt diverse presanger til diverse døtre. Så nå er vi sårbeinte og sitter i baren på hotellet. I kveld skal vi på konsert.
For eventuelle inspirerte Londonfarere, så kan dette hotellet trygt anbefales. Det heter Grange Whitehall Hotel, og ligger rett bak British Museum, mao meget sentralt. De har en aldeles nydelig bakhage hvor det helt sikkert er fantastisk å innta frokosten på andre tider av året. Det fristet ikke i dag, selv om været faktisk er strålende. Det var meldt sludd og snø, så vi setter pris på sol fra skyfri himmel, selv om det nok er rundt null grader.

7 tanker om “Musikk og bøker

 1. Nå som vi flyr fra Rygge til London, er det kjekt med reisetips. Billig er det også. Kanskje det kribler litt snart. I DEN bokhandelen ville nok jeg blitt en stund…
  Fortsatt fin kveld!

 2. Vi ble også temmelig lenge, ja. Og det var mange avdelinger jeg gjerne ville tilbragt tid som vi var nødt til å hoppe over. Det ble med hagebøker og musikk denne gangen, til tross for at vi brukte flere timer. Det er en fenomenal bokhandel, ja…

 3. Og ekspeditøren sa til meg (med et glis) – da jeg kom tilbake med en diger samlig carols for kvinnestemmer, etter å ha sjekket ut første gang: You’d better leave now, ma’am, before you see anything else…
  hoho

 4. å gosj, er det hagebøker alt sammen?
  hjelpes, nå har jeg siklet mye i bokhandler i London før, men sånnt hageutvalg har jeg ikke sett noe sted.

 5. Alt du ser i hyllen nærmest til venstre, og den nærmeste rett imot er hagebøker. Husker ikke helt om den til høyre også var det. Noe lenger unna til venstre er det botanikk, blomsterdekorering, naturhistorie etc. Så det kommer an på hvor bredt du definerer hagebøker. Foyle’s er verdens største bokhandel (eller var, i alle fall…), og vel verd et besøk, uansett hva du er interessert i. Utvalget er ENORMT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *