Britisk kjøkken

… er bedre enn sitt rykte. Britisk publunch er verd å prøve. Jeg har nå spist “Chicken, leek and pancetta pie”, “Steak and ale pie” og “Shepherds pie” til lunsj siste tre dager. Førstnevnte var best – men Shepherd’s pie er jo en klassiker som jeg av og til lager selv også, og selv mine kresne barn liker den. Ellers får man jo mat fra alle verdenshjørner i London. Vi spiste indisk mat første kvelden, lørdag – når vi skulle på konsert – ble det ikke tid til ordentlig middag, vi spiste bare noe småtteri på en pub utenfor konsertsalen. Det var ikke noe å skrive hjem om og nokså dyrt.
Men jeg synes nok britene har fått et ufortjent rykte som dårlige kokker. Men det var kanskje før Nigella og James og Gordon Ramsay?

1 tanke om “Britisk kjøkken

  1. Pubmat er likandes og bra, ikke fancy, men man blir mett. Jeg husker fortsatt den biffretten fra Dublin for noen siden. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *