Dingser

Med antydning til dårlig samvittighet, har jeg kjøpt meg ny mobiltelefon – til tross for at den gamle var under et år gammel. Alibiet er at opptil flere av døtrene har mistet/ødelagt mobil, så jeg regner med at en av dem antagelig er interessert i å arve den gamle. Valget falt på LG KU990, og så langt er jeg svært fornøyd. Den har et supert kamera, legger bilder direkte til bloggen, er enkel å skrive på og snakke i, så nå har selv jeg begynt å bruke avtalekalender på mobil. Skjermen er så stor at selv svaksynte gamle kjerringer ser det som står der uten briller. Høyttalerlyden er ikke noe å skryte av, men jeg har aldri vært av dem som må ha musikk på øret til enhver tid – antar den fungerer ok til radio og evt lydbøker, det er det jeg kommer til å bruke den til hvis jeg bruker lydfunksjoner (utover telefonsnakking…) i det hele tatt. Har ikke pakket opp øretelefonene ennå – det sier sitt. På grunn av den store skjermen, kan den jo også brukes til skrytealbum for moderne bestemødre.

Konklusjon: topp bestemortelefon (bildet er fra amobil.no)

0 comments for “Dingser

 1. Perdeci
  18/08/2008 at 11:16

  very good

 2. Eirin
  18/08/2008 at 20:36

  Den telefonen har du lovet meg for evigheter siden. Og dessuten er det jeg som trenger mobil mest – hvis jeg ikke har mobil (hvilket jeg ikke har, jeg bare låner en) så hører du jo kanskje ikke fra meg på månedsvis! De andre ser du jo likevel. Det er logisk og rettferdig. Men ikke minst : du lovte meg den for en evighet siden, håper du ikke har blitt senil og glemt det 🙂

 3. hildeG
  19/08/2008 at 07:25

  Hmm, når man vil oppnå noe, er det kanskje ikke akkurat lurt å kalle mammaen sin for senil? 😉 Rosetelefonen ligger i sekken til Jonas (men ikke la ham få den…)Skal pakke ned en lader også.

Legg inn en kommentar