Haget litt i dag og…

Har heldigvis sluppet unna ekkel snø som mange andre har blogga om i dag. Det skal ikke snø i mai – det er jo helt feil. Jeg har brukt masse penger på hage i dag. Først en bestilling til Hageglede – siden de hadde 50 % på alt, så kjøpte jeg selvsagt dobbelt så mye… Og så har jeg gjort en innsats for plenen. Den er full av mose etter fjorårets motbydelige regnsommer. Så jeg har vanna med MoseGTI som jeg håper hjelper. Deretter har jeg gjødsla hele plenen med fullgjødsel. KJøpte meg en gjødselspreder på Europris. Det tror jeg var en grei investering – og en sekk med fullgjødsel på Strand. Trilla over alle de delene av plenen som jeg synes bør se ut som plen. Noen steder gjør det jo ikke noe med mose. For eksempel bak huset – der har jeg tenkt at “skogsstien” jeg har anlagt skal få være mest mulig i fred. Så jeg lar lauvet ligge og mosen være i fred. Samme med “enga”. Der er det ikke så mye mose heller, men naboene rister sikkert på hodet over at jeg ikke har rakt. Mer rakk jeg ikke før det var styremøte i koret og påfølgende øvelse. Nå skal vi snart til korfestivalen i Stettin – det gleder vi oss til!

3 tanker om “Haget litt i dag og…

  1. Ah – men nå må du snart ut å ta bilder av disse stedene sånn at vi også vet hva du snakker om. 😉 For det høres så flott ut.

  2. Det er det også, smgj! Sjøl om det visst er et par år sia jeg så det nå?
    Ingen snø her heller, men en ufyselig kald vind i går. Kanskje man burde vanne snart.

  3. Det ligger jo noen bilder av hele hagen min her og der. Disse stedene er ikke mye å se på ennå, da. Nokså brunaktig for det meste. Litt hvitveis i enga, på baksiden av huset er det bare stusslig og urakt ennå…
    EDIT: For å få greie på hvordan det egentlig ser ut i hagen min, anbefales dette innlegget fra i fjor. Her ser du flere bilder av enga sånn helt i starten, og “skogsstien” bak huset mot slutten av serien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *