En vidunderlig sommerdag

stort sett tilbragt i hagen med å dra opp uhorvelige mengder krypsoleie og noen andre ekle ugras. Fjorårets elendige sommervær førte vel til at de fikk vokse i fred og ble rikelig vannet – mens gartnersken satt inne og fyrte og forbannet regnværet i stedet for å være ute og luke.

Men nå er det jo deilig å være ute, og forhåpentlig gjør innstatsen litt monn. Det er nok å ta fatt i… Og når jeg er “ferdig” er det vel bare å begynne på ny runde. Har tatt ut den doble engletrompeten 🙂 Tenkte å kjøre til Oslo i dag, både for å besøke barnebarna og kanskje få med meg Ramme og en tur til Hesleberg. Men det var mer fristende å være ute enn å sette seg i en bil, og Jonas 3 år blir forhåpentlig feiret senere. Koselig morgenkaffebesøk av min kjære far også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *