Oslotur, dårlig vær…

Har vært en snartur i Oslo og besøkt verdens aller søteste
Dessverre har været vært elendig. Vi tok en tur til IKEA og til Hesleberg gartneri på fredag – jeg fikk kjøpt meg en ny dr. Jamain – det var jo noe av hensikten med turen 😉 og vi fikk jo shoppa litt ellers også. I dag hadde vi planer om en tur til botanisk hage, men det regna jo bare – så det ble en tur på kafe i stedet. Ikke å forakte det heller. Anna har fått nydelige krøller, Jonas har fått 3 mm sommersveis, hehe. Og snart kommer de på besøk til mormor. Det blir stas.

0 tanker om “Oslotur, dårlig vær…

  1. Neida – kjøpte 3 roser. Det var jo også altfor dårlig, men du må huske på at jeg hadde bilen full av IKEA-innkjøp, datter og 2 barnebarn allerede, pluss et par andre planter… Hadde ikke vært plass til mer hoho

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *