Dagens rose

Bildet har jeg lånt på Flickr, men denne er svært lik den som står på mitt skrivebord. Denne rosen ble jeg oppmerksom på etter at Cristina gjorde det så skarpt med den i Freiaparken. Den er ganske spesiell med de røde sjatteringene på knuppen og på utsiden av de utsprungne rosene. Denne er en nydelig og robust damascenerrose, skulle man klage på noe måtte det være at den ikke dufter så mye.
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Moelvnorske bloggkart!

3 comments for “Dagens rose

 1. 29/06/2010 at 06:54

  Næ, blomstrer din Leda allerede? Den er bare lekker!

 2. admin
  29/06/2010 at 06:57

  Den er rålekker ja. Og ja, den blomstrer allerede, hurra!

 3. 29/06/2010 at 07:53

  Forresten har du fått den rosa pimpinellen av noen andre. Har en som ligner, men den har ikke satt rotskudd. Foreløpig.

Legg inn en kommentar