Teknologisk frustrert…

Det er utrolig hvor avhengig man blir av dingser og duppeditter. Det er ikke lenge siden jeg kjøpte meg ny mobil. Var storlig fornøyd med min SE C905 – den tok flotte bilder og akseptabel video. I tillegg til at den er helt grei å snakke i. Men nå har jeg mista den 🙁
Siste dagen i København beregna vi god tid til å sykle til kaia, men ikke god nok viste det seg. Store Kongensgade var enveiskjørt – det gikk ikke an å sykle samme veien som vi kom inn til byen. Og da var vi ille ute. Og skiltingen var mildt sagt dårlig. Jeg savna TomTOm. Vi syklet rundt som gale, og endte med å trille inn på kaia med ti minutters klaring til båten gikk, svette og andpustne. Da jeg kom inn på båten oppdaget jeg at mobilen var vekk. Tenkte at jeg hadde mista den i blomsterrabatten på kaia, hvor jeg hadde slengt fra meg sykkelen for å løpe fram og brøle til kaimannskapet at de ikke måtte la båten seile uten oss. Da kan den ha ramla ut av veska eller sykkelkurven. På båten var de hjelpsomme og sendte ut letemannskaper to ganger, uten at mobilen ble funnet. Så enten har en uærlig person funnet den først og stappa den i lomma, eller så har jeg på noe sett eller vis klart å miste den mellom kaia og hotellet (som jeg forlot mens jeg snakket i mobilen på vei ut døra…) – da er den nok overkjørt av en dansk trailer.

Så nå får ingen tak i meg. Det er jo på en måte litt deilig, men jeg savner den gitt – og har bestilt denne:

4 tanker om “Teknologisk frustrert…

  1. Backup?? hohoho… Men heldigvis lasta jeg ned alle bildene på telefonen for ikke så lenge siden. Jeg bruker nemlig hovedsaklig mobilen som ekstra alltid-har-med-seg kamera, og tar masse bilder med den. Og denne her tar visstnok video i HD-kvalitet. Det blir bra, snart kommer barnebarna…:D

  2. Backup er noe dritt, jeg har mista mobilen flere ganger – også ute på jobb, så virtuell trøstebukett er oversendt. 😉

  3. takk for det 🙂 Kjekt med teknologi når den virker, og man ikke har mista den…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *