Dagens rose

Dette er Crocus rose. En Austinrose som jeg skaffet meg i fjor. Den er nydelig på dette stadiet, men når den springer mer ut synes jeg faktisk den er litt blass. Den er jo ikke hvit, den blir bare fargeløs, liksom. Men her er den jo veldig lekker, og den dufter vidunderlig. Jeg har plantet tre stykker sammen, og den blomstrer som besatt. Så kanskje hadde det vært bedre å ha noe annet innimellom denne – enten roser i andre farger, eller noen andre stauder som kunne bryte opp inntrykket litt. Rosene er i alle fall friske og fine, og klarte den fæle vinteren godt.

3 tanker om “Dagens rose

 1. Fargeløs, lissom?
  Favoritt-Austin rosa har da de lekreste sjatteringer i krem med litt fersken, lysegult og rosa når den springer ut i store klaser 😉

  (Jaha. Så er jeg svak for de blekgule. Og blander dem gjerne med roser i lilla og mørk purpur… + knallblå storkenebb)

 2. Det siste tror jeg definitivt er en fordel. En hel kladæsj med tre slike- med Heuchera Caramel innimellom var IKKE tingen, hehe. Her blir det nok flytting.

 3. Nydelig rose.
  Jeg har plantet lavendel rundt mine roser (holder lus vekke).
  Venter spent på min blå ridderspore skal blomstre, tror det blir fint til rosene.
  Ønsker deg en fortsatt fin sommer :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *