Jeg burde kanskje også feiret?

Legger merke til at noen av de bloggene jeg pleier å lese feirer runde antall treff med å utlyse en konkurranse eller sende en oppmerksomhet til noen av sine lesere. Det er jo en hyggelig tanke å vise at man setter pris på at noen faktisk gidder å lese det man skriver.
Nå skal ikke jeg feire hundre tusen treff , statistikken (som ikke ligger på forsiden) viser at denne bloggen har hatt fire tusen og noen treff. Når den ble startet i juni i år (dvs flyttet fra wordpress.com til eget domene) skal man kanskje ikke vente mer, hehe. Men det slo meg en gang tidligere i år at jeg burde kanskje hatt et jubileum? Da tenkte jeg faktisk litt feil – og trodde (mens jeg tenkte på det) at det allerede var for sent fordi jeg hadde begynt bloggingen – eller i alle fall hagedagboka – høsten 1999, men det er ikke riktig. Jeg begynte i januar 2000. De gamle dagbøkene ligger nederst til høyre på denne siden.
Så bloggen min har faktisk tiårsjubileum. Selv om det er passert med god margin.
Den har vel også endret seg ganske mye. I starten skrev jeg en dagbok som ikke kunne kommenteres (annet enn i gjesteboka, og der fikk jeg mange hyggelige hilsener), og handlet kun om hage. Etterhvert har jeg brukt den mer som en vanlig dagbok – skriver om løst og fast og alt som faller meg inn, i tillegg til hage. Det har kanskje gjort at jeg har mistet noen lesere, men kanskje fått noen andre? Fordelen ved moderne blogger er jo at man kan bruke kategorier og merkelapper, slik at leseren kan velge og vrake. Og ikke minst er det mulig å regulere tilgangen via passord og sperringer – noen innslag i bloggen er bare for meg selv, andre er “kun for venner” og beskyttet med passord. Jeg skriver jo stadig mest for meg selv, og for folk som kjenner meg.

Det er flere som har nevnt for meg at jeg må antagelig ha nettets eldste hagedagbok (det tviler jeg egentlig på), men enda mer gledelig – at de har funnet hagegal og meldt seg inn via min hagedagbok.
Mulig har jeg allerede gått glipp av feiringen – blir litt teit å feire ti år og sju måneder, liksom.
Men det hadde i alle fall vært morsomt å vite om det finnes noen der ute som har lest den hele tiden?

4 tanker om “Jeg burde kanskje også feiret?

  1. Jeg har nok ikke lest den fra begynnelsen. Jeg starta med dagboka di på hagegal i 2004 og har seinere fulgt deg over i bloggverdenen. Men seks år er sannelig ikke verst det heller, syns jeg 🙂

  2. Vil bare få seie gratulerer med passert 10 år som hagebloggar.
    Også musikkinnslaga dine set eg veldig stor pris på. Er stadig innom sjølv om eg ikkje kommenterer så ofte! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *