I’m beautiful too ;-)

Takk til Alt Godt for denne:

Det er ganske mange blogger jeg er innom og gleder meg over – men jeg velger å sende denne videre denne gangen til Berit, Anita, Rita og Solfrid – hagegale venninner som jeg setter stor pris på.

Utfordringen om å nevne sju hittil ukjente ting om meg selv sliter jeg litt mer med. Siden jeg blogger om akkurat det som faller meg inn – så er det ikke så lett å komme på noe jeg ikke har skrevet om som 1. er verd å nevne i det hele tatt 2. er noe jeg bryr meg om å legge ut på nett.
Noe skal man da ha for seg selv – selv i disse nettverkstider.

Jeg velger å gå et godt stykke tilbake i tid – og starter med et faglig perspektiv.
1. Jeg studerte medisin her. 1976-1982. En fin tid å se tilbake på, selv om det ikke alltid var like fint mens det stod på.
2. Jeg ble mobba for å strikke under fysikkforelesningene i Pre-Med. The “Mrs. Kenny Memorial sweater” er omtalt i årboka…
3. Jeg ser fortsatt på Irland som mitt annet hjem – selv om det kan gå lenge mellom hvert besøk. Har du ikke vært der ennå – ta en tur!
4. Selv om jeg anbefaler folk å spise en sunn frokost ( dagens viktigste måltid i følge ekspertene), følger jeg ikke dette rådet selv. Klarer ikke mat om morgenen, starter dagen med kaffe (servert på sengen av mannfolket, :-)) og kanskje til og med en syndig sjokoladebit. (fy og fy)
5. Jeg savner Bertil og ønsker meg en ny hund.
6. Jeg lærte å dykke da jeg kom hjem til Norge igjen i 1982 – skulle ønske jeg ikke hadde slutta med det – det var spennende!
7. Jeg kjøpte min første bærbare datamaskin i 1989. Den kostet over 20000 kr!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *