Mer parfyme…

Etter å ha forsøkt de 4-5 første forslagene jeg fikk på bloggen til Alt Godt, bestilte jeg 4 til også. Er i full gang med utprøvingen.
Dagens duft er L’eau d’hiver – som etter mine ringe kunnskaper om fransk betyr noe i retning av vintervann. Ikke noen fristende eller oppløftende betegnelse, men den er faktisk ganske god. Meget diskret.
Stort sett enig i beskrivelsen som gis her, selv om jeg ikke merker noe til det første «blast of bergamot». Jeg lukter ikke bergamot her i det hele tatt- begynnelsen er mer enn anonym i min nese, men den tar seg opp etter hvert.
… fortsettelse følger, fra en særdeles amatørmessig parfymeblogger….

2 comments for “Mer parfyme…

 1. 20/01/2011 at 07:55

  Så gøy. Man behøver vel ikke å være noen proff for å ha glede av en god lukt… Det ville være snobbete. 🙂
  Understated er spennende, synes jeg. Det er vanskelig å finne noe som holder og som ikke river nesa av folk som går forbi samtidig.

 2. 21/01/2011 at 15:25

  Så gøy, sier jeg også 🙂 Dette med «proff» ifht å snuse på parfymer synes jeg også ville være snobbete. Det skal være moro, og det skal være lov å framsi de assosiasjonene og fornemmelsene man får – eller ikke får – helt fritt & uhemmet 😀
  L’eau d’hiver har jeg aldri vært borti, men beskrivelsen hos NST er jo veldig fristende, da!

  Lykke til med videre snusing. Jeg gleder meg!

Legg inn en kommentar