Mer parfyme…

By  | 19/01/2011 | 2 Comments | Filed under: blabla, gleder

Etter å ha forsøkt de 4-5 første forslagene jeg fikk på bloggen til Alt Godt, bestilte jeg 4 til også. Er i full gang med utprøvingen.
Dagens duft er L’eau d’hiver – som etter mine ringe kunnskaper om fransk betyr noe i retning av vintervann. Ikke noen fristende eller oppløftende betegnelse, men den er faktisk ganske god. Meget diskret.
Stort sett enig i beskrivelsen som gis her, selv om jeg ikke merker noe til det første “blast of bergamot”. Jeg lukter ikke bergamot her i det hele tatt- begynnelsen er mer enn anonym i min nese, men den tar seg opp etter hvert.
… fortsettelse følger, fra en særdeles amatørmessig parfymeblogger….

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
(Visited 27 times, 1 visits today)

Mer om noe lignende:

 • Ingen lignende poster
Tags: ,

2 Responses to Mer parfyme…

 1. smgj 20/01/2011 at 07:55

  Så gøy. Man behøver vel ikke å være noen proff for å ha glede av en god lukt… Det ville være snobbete. 🙂
  Understated er spennende, synes jeg. Det er vanskelig å finne noe som holder og som ikke river nesa av folk som går forbi samtidig.

 2. Britt Åse 21/01/2011 at 15:25

  Så gøy, sier jeg også 🙂 Dette med “proff” ifht å snuse på parfymer synes jeg også ville være snobbete. Det skal være moro, og det skal være lov å framsi de assosiasjonene og fornemmelsene man får – eller ikke får – helt fritt & uhemmet 😀
  L’eau d’hiver har jeg aldri vært borti, men beskrivelsen hos NST er jo veldig fristende, da!

  Lykke til med videre snusing. Jeg gleder meg!

Legg inn en kommentar

Arkivet

Velg kategori