God mat, god konsert

Dette har vært en ganske travel dag. Fullt kjør på jobb som vanlig, men et koselig avbrekk med undervising etter arbeidstid. Og gedigen bevertning:

Deretter var det rett hjem og stable kontrabass inn i bilen og kjøre til Brumunddal, plukke opp englebarnet og kjøre til Veldre kirke, hvor Ringsaker kulturskole hadde vinterkonsert. Det var veldig artig å være med på, mange flinke ungdommer 🙂 Kjersti har spilt kontrabass i sier og skriver tre uker.
Av den grunn stod hun ikke i programmet, noe læreren ville bøte på ved å introdusere henne – men siden de ikke har kjent hverandre så lenge, tok han litt feil 🙂 Tror han ble tilgitt, blir hun ikke kalt for verre ting enn Heidi i sitt liv, har hun lite problemer.
Mobilopptak:

4 comments for “God mat, god konsert

 1. 03/02/2011 at 21:06

  Innbydende bord-dekking, og flott med egen musikk-video i bloggen..man har da lov til å være stolt av sine englebarn, skulle bare mangle! (Riktig fin musikk også..friske greier.)

 2. 03/02/2011 at 21:42

  Og den unge damen kan prise seg lykkelig for at da jeg krasjet min forrige bil for temmelig nøyaktig ett år siden – så kjøpte jeg en stasjonsvogn. Det var nære på at jeg kjøpte en kombi – og da hadde vi ikke kunnet frakte kontrabassen. Den går sannelig min hatt ikke inn i mannfolkets postbil heller…

 3. 03/02/2011 at 21:57

  Så herlig! Flinke folk, og morsomt med flireristende mor 😆

 4. 03/02/2011 at 22:35

  hehe, du er observant, Britt Åse 🙂

Leave a Reply