Her er det vår!

Vi reiste hjemmefra i går kveld. Siden flyet til Praha gikk allerede klokka sju, tok vi ikke sjansen på å ta første tog som etter rutetiden skal være på Gardermoen kvart på seks. Vi vet jo alle hvordan NSB er… Så vi tilbragte natten på Comfort Hotel Runway. Det var helt greit, og kan anbefales som overnattingsløsning. Billig og komfortabelt. Men skyttelbussen som går rundt til hotellene koster 70 kr per person. For ca 4 km- landeveisrøveri!

Flyturen gikk greit, halvfullt fly denne gangen også, så vi hadde det komfortabelt. Landet ettertrykkelig i strålende sol. På hotellet hadde de tulla bort bestillingen vår, men vi fikk da heldigvis et rom likevel. Nå ligger vi på loftet med skråtak og bjelker. Ikke fullt så stort og fint som forrige gang, men absolutt godkjent, og vi har utsikt til elven. Jeg skrev mye om dette sjarmerende hotellet sist, og har også skrevet en strålende anmeldelse på TripAdvisor. Det mest beskrivende ordet er hjemmekoselig Smilefjes. Ingen plastblomster her: DSCF2592DSCF2593

Dette er trappeoppgangen rett uten for døra til rommet vårt. Det er kanskje ikke så lett å se, men de lengst bort er blomstrende St.Paulia. Siden vi er litt trøtte etter turen og har vært tidlig opp, har ikke programmet vært mer ambisiøst enn å rusle rundt litt så langt. Vi spiste lunsj på en tilfeldig valgt restaurant, og var heldige denne gangen (!).

DSCF2586DSCF2587DSCF2588DSCF2589DSCF2590DSCF2591

Her blomstrer det! Gleder meg til en tur til slottshagen på borgen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *