Årets første hagerunde

By  | 16/04/2011 | 2 Comments | Filed under: hage, hjertesukk...

egentlig en ganske nedslående opplevelse. Nedramla drivhus, elg- og rådyrbæsj alle steder, nedgnagde busker og roser, sommerværet fra i fjor viser seg i form av uvanlig mye ugras (lite luking i pøsregnet i juli/august) og det er ALTFOR få vårblomster. Klosterklokkene som jeg allerede har blogga gjør sitt beste for å muntre meg opp, EN blåveis har sprunget ut – ellers er det smått stell. Mulig det bare er jeg som er for utålmodig. Har så smått begynt å rydde litt, men det er for tidlig å rake – det er bløtt og mange steder fortsatt nokså solid tele. Tør ikke begynne å klippe roser heller. Men det er meldt godt påskevær. Kanskje blir det noen hagedager på meg og?
Og min snille fader har lovet å ta en titt på de sørgelige rester av drivhuset. Jeg har ikke våget å røre det.

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
(Visited 28 times, 1 visits today)

Mer om noe lignende:

 • Ingen lignende poster

2 Responses to Årets første hagerunde

 1. Villrose 16/04/2011 at 20:08

  Æaj og æsj, da! Får håpe påskeværet får framm litt flere oppmuntringer…

 2. hildeg 17/04/2011 at 09:16

  Det håper sannelig jeg og. Og at drivhuset ikke er helt håpløst å reparere.

Leave a Reply

Arkivet

Velg kategori