Påskekonserter overstått

By  | 17/04/2011 | 0 Comments | Filed under: blabla, kirke, musikk

Dagens konsert i Lillehammer gikk bra – enda bedre enn i Ringsaker. I tillegg til Stabat Mater som jeg allerede har blogga om, sang vi dette fine verket:

Det var mange folk i kirken for å høre på også, godt over 100. Det setter vi pris på.

Nå blir det er rolig påskeuke for meg. Riktignok skal jeg jobbe mandag, tirsdag og onsdag – og lese folk teksten på langfredag (den lengste teksten i hele kirkeåret…) Men jeg håper å få noen dager i hagen også.
Mannfolket kjørte orgel hjem fra Lillehammer, men nå kommer han nok snart. Han har fått igjen vardøgeret sitt. Der vi bodde før, hørte jeg alltid at det gikk i hageporten (den knirka) ca 20 minutter før han kom hjem. Her vi bor nå (siden 1999) har vi ingen port – og intet vardøger. Før nå – nå hører jeg bilen hans stoppe i oppkjørselen. Så nå tar jeg tida for å sjekke om vardøgeret er blitt treigere med åra…

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
(Visited 25 times, 1 visits today)

Mer om noe lignende:

  • Ingen lignende poster

Leave a Reply

Arkivet

Velg kategori