Søndagsmiddag

image

image

image

image

Ikke ofte det er tre retters middag her i huset, men det ble det i dag. Brenneneslesuppe etter oppskriften til Alt godt . Veldig god og ganske mektig, særlig med et egg oppi (men det er veldig godt og kler denne suppa). Gundad påstår at brennenesle begynner å bli sjelden. Kan ikke si jeg har merket noe til det her i hagen, en av de fineste geraniene mine var nærmest druknet i en diger brennenesletue. Men den er nå spist, hoho.  Hovedretten er svinefilet som jeg egentlig hadde tenkt å grille, men formedelst dårlig vær og mangel på poteter ble den laget på denne måten, med ris til. Desserten er et minne fra studietida. Rhubarb Crumble – «taking you to comfort food heaven». Med is til. Nå legger vi oss med magen i været…

3 comments for “Søndagsmiddag

 1. Linnemi
  29/05/2011 at 18:49

  Ja, det kan jeg forstå at dere gjør. 🙂

 2. RandiF
  30/05/2011 at 11:14

  Hva er double cream?

 3. 31/05/2011 at 11:27

  @RandiF: double cream er kremfløte. Dvs fløte som er fet nok til å kunne vispes til krem.

Legg inn en kommentar