Dagens rose – Dupontii

By  | 05/07/2011 | 2 Comments | Filed under: roser, skrivebordsroser

image

Dette er en av rosene fra Danmarksimporten i 2006. I motsetning til en del andre, har denne ikke brydd seg det bøss om de fæle vintrene vi har hatt. Den har vokst som et uvær, og er nå minst like høy som meg. Den blir en flott, opprett busk med masse hvite og velduftende blomster, og er på sitt fineste nå. Klarer seg ikke verst i regnværet heller – i forhold til mange andre hvite.

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
(Visited 25 times, 1 visits today)

Mer om noe lignende:

 • Ingen lignende poster

2 Responses to Dagens rose – Dupontii

 1. Arne på Kleiva 05/07/2011 at 07:07

  Dupontii har jeg ikke og er nå skrevet på MÅHA listen min 😉

 2. hildeG 05/07/2011 at 07:19

  Yepp, den må du ha. En annen staselig hvit en fra samme import – som også er blitt diger er Jeanne d’Arc. Den må man også ha. Den tåler ikke regnet fullt så godt som denne, så derfor lot jeg den stå når jeg skulle velge skrivebordsrose i dag, men lekker er den og – særlig når været er så noenlunde.

Leave a Reply

Arkivet

Velg kategori