Dagens rose Jeanne d’Arc

By  | 11/07/2011 | 4 Comments | Filed under: hage, roser, skrivebordsroser

image

Denne er fra Danmarksimporten 2006. Den er blitt stor og fin, og blomstrer nydelig hvert år. Den har ikke brydd seg særlig om de dårlige vintrene vi har hatt. Hurdalsrosa daua (riktignok med noe hjelp av meg), og både Maiden’s Blush, Dronningen af Danmark og Felicité Parmentier har måttet klippes ned noe etter disse vintrene – så dette er nok blant de herdigere av albarosene. Forsåvidt i likhet  med de andre hvite jeg har: alba maxima og kystkvitrosa. Disse klarer seg også strålende.

(Visited 44 times, 1 visits today)
Tags: ,

4 Responses to Dagens rose Jeanne d’Arc

 1. AMS 13/07/2011 at 10:42

  Hei hei!

  Ser du har mistet Hurdalsrosen din i vinter, jeg har rotekte skudd om du vil ha? Til gjengjeld skulle jeg gjerne hatt et lite skudd av Tuscany superb..;-)

 2. hildeG 13/07/2011 at 13:56

  Har kjøpt ny Hurdalsrose, og jeg tror ikke jeg har plass til mer enn en. Men tusen takk for tilbudet! Kommer du forbi her, kan jeg sikkert grave opp en Tuscany Superb til deg – her er det blitt et helt kratt!

 3. AMS 15/07/2011 at 12:47

  Takk for tilbudet Hilde, det var veldig snilt, men jeg mente ikke å tigge altså:-)
  Men det kunne være artig å se hagen din uansett, har ikke vært der siden 2005 eller 2006 tror jeg.. Og du har vel mange nye roser å se på etter det. Jeg bor på Toten og arbeider på Hamar så er forbi Moelv ti ganger i uka…;-)

 4. hildeG 15/07/2011 at 13:17

  Bare hyggelig om du stikker innom en dag. Nok å ta av når det gjelder Tuscany S….

Legg inn en kommentar

Arkivet

Velg kategori