Hodet fullt av musikk..

og litt annet…
Hadde en jobb jeg måtte fullføre i kveld, og begynner å bli passe lei nå.
Men konsertene gikk veldig bra.
Solistene vi hadde i år var strålende. Ikke at de har vært dårlige før heller, men dette var nok den mest vellykte kombinasjonen så langt. Det er noe med at stemmene skal passe sammen også, særlig med såvidt mange duetter som Pergolesi har. Det som gledet oss Cantareller aller mest, var nok at svært mange folk med til dels svært god musikkfaglig bakgrunn kom og sa at det som gjorde sterkest inntrykk var vår framføring av Eva Ugaldes tre motetter. Om det er lov å si det selv, så synes jeg vi kom godt fra disse på begge konsertene. De er ikke enkle – her er taktskifter og sære klanger i hopetall, og uten leder denne gangen følte vi jo oss nærmest som unger uten mamma. Men vi klarte oss. Så nå har vi vokst en halvmeter 😉 Vi kunne det godt, og vår leder Anna har gjort en glimrende jobb i innstuderingen. Og det er kanskje et mål på at dirigenten har lykkes i sin jobb – hun har gjort seg selv overfødig?
Jeg håper jo inderlig denne komponisten skriver mer musikk for kvinnekor – og helst ikke på baskisk som de fleste av hennes verker hittil har tekster på. De er sikkert fine – men litt lite forståelige for et internasjonalt publikum trur eg?

0 tanker om “Hodet fullt av musikk..

  1. Å for et deilig uttrykk:-) Hodet fullt av musikk. Har sunget i kor selv og husker den gode følelsen nå vi hadde gjort en bra konsert:-)

    Når det gjelder boken går jeg ut fra at den kommer i salg, men jeg skal sjekke det med forlaget. Ellers kan du gjerne få et eksemplar av meg dersom det stemmer at jeg kommer til å få tilsendt flere etter påske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *