Kyllingsalat

Som jeg har skrytt av før, har jeg for første gang klart å holde et nyttårsforsett i ganske lang tid. Med en sprekk – det skal tilstås. Den dagen vi dro til Stange for å overvære Kjerstis avslutning på Stange VGS, regnet jeg ikke med å få tid til å lage mat i det hele tatt, men det ble mer tid enn jeg trodde, og vi var sultne – så da spiste vi opp en fiskegrateng fra findus som jeg fant nederst i frysern Smilefjes med åpen munn

Og i dag har jeg kanskje syndet litt – meget lettvinn kyllingsalat med ferdig kyllingsalatkjøtt fra kjøledisken og ferdige krutonger fra pose. Sistnevnte er mye bedre når man lager dem selv, men kyllingen kan vel kanskje tilgis?

DSCF2745

Krispisalat, tomater, mais, kylling, pasta, vårløk og vinaigrette med akasiehonning og hjemmeavlede (Smilefjes) urter. Men jeg har stor tro på å lage mat fra grunnen – mye sunnere, mye bedre. Skulle bare ha rehabilitert kjøkkenhagen også….

Legg inn en kommentar