0 tanker om “Min blogg: P090908_12.24.JPG

  1. Denne har jeg bestilt! Kjempefin rose rett og slett. Den skal få den beste plassen – rett før jeg kommer inn porten har jeg et lunt sted inntill bergvegg. Jeg har sett andre bilder av den der den har mørkt røde støvdragere – er det variasjon i det? Synes disse så gule ut?

    Mvh Inger Wxpvarmm

  2. Skjønner godt at dette er en av yndlingene dine, Hilde 🙂

  3. Skjønner godt at dette er en av yndlingene dine, Hilde 🙂

  4. Skjønner godt at dette er en av yndlingene dine, Hilde 🙂

  5. Skjønner godt at dette er en av yndlingene dine, Hilde 🙂

  6. Skjønner godt at dette er en av yndlingene dine, Hilde 🙂

  7. Den er lekker, ja – støvdragerne er rødrosa med gult pollen i spissen. Alle som ikke har den: løp og kjøp 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *