Dagens middag – vegetar

image

 

Lagde det samme som jeg gjorde tidligere i høst, selv om jeg ikke gadd å lage pastaen selv. Har noe ferdig i skapet – må jo bruke opp den og. Selv om jeg hører man skal boykotte Barilla for noen dumme uttalelser som jeg ikke helt har fått med meg. Men jeg tror ikke jeg kaster mat fordi noen eventuelt har sagt noe dumt – jeg har jo allerede betalt for den, så den eneste som får svi i så fall er meg. Tagliatelle med trøffelfløtesaus, høvlet parmesan. Grønnsaker i airfryeren. De ble litt for mye stekt. Men sånn ble det. Hadde ikke pinjekjerner i dag – det satte en ekstra spiss. Og hjemmelaget pasta var bedre.

Ellers har Idefix og jeg raida traktkantarellstedene våre i dag – uten å finne en eneste en. Stusslig stell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *