Roseplantedag…

DSCF1611

Dagens lekreste. Igjen er fargen for dårlig. Denne er langt mer blålilla. Kjøpt på Plantasjen som “blå” trepion, og det er et kjøp jeg ikke angrer på. Den er helt rålekker.

Ellers har jeg brukt en del tid på å grave opp nytt rosebed i dag:

DSCF1613

Det går framover, om enn ikke lynfort… Og så må jeg vise et bilde av de engelske blåklokkene Arild sendte meg i fjor (tusen takk!!) – de klarte seg! Og blomstrer nå i bedet mitt…

DSCF1617 Lekre, ikke sant?

Og så noen oversiktsbilder:

DSCF1622 DSCF1621

DSCF1616 DSCF1614

Og noen lekre blader:

DSCF1624 DSCF1623

t

0 tanker om “Roseplantedag…

  1. Oj.. lekkert!! Flott rosebue også. Min er alt for spinkel har jeg skjønt.
    Trepeon ja. Min var et bomkjøp, alle knoppene tørket inn, og det gjorde de som de har igjen på hagesenteret her også. Men den lever jo. Kanskje neste år?

  2. Hvis trepeonen lever, er det helt sikkert håp til neste år. Rosebuen er jeg glad for. Den er snekret av min kjære far. Den andre du ser ble kjøpt på biltema til 69 kr, kvaliteten var deretter. Må ha nye i år. Har funnet noen på Nordåsveien til et par hundrelapper, samt noen gedigne til ca 1500 – det siste er kanskje å overdrive.

  3. Så flink du har vært i dag. Dette er hardt arbeid for armer og rygg.
    Jeg har kjøpt en trepion for første gang i år, så det tar vel ei stund før den blomstrer. Din var jo bare helt skjønn, og jeg skjønner at du ikke angrer på den handelen.
    Koselig med rosebuer.

  4. Hm – jeg ser at jeg har en jobb å gjøre når det gjelder å få inn litt spennende farge på bladverk.
    Nå mellom tulipan- og roseblomstringen blir det veldig mye grøntgrønt .
    Det får jeg tenke litt mer på – i morgen kanskje 🙂

  5. Fine blader er snas. Det finnes jo også sene tulipaner og tidlige roser…. Her er de siste tulipanene og de første rosene i blomst 🙂 Men det tar litt tid – for noen få år siden hadde hagen min en skikkelig nedtur på denne tiden.

  6. Flotte bilder, Hilde! Er det ‘Caramel’ du har der, eller er det en annen heuchera? De er så flotte disse heucheraene i alle mulige farger.

  7. Nei – det er sambucus, begge to. (Nigra, black beauty og racemosa ettellerannet)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *