Da kom vi fram

Det føles som en evighet siden vi forlot Norge, men det var jo faktisk i går formiddag. Det er langt til Mauritius. Men likevel føltes det greiere enn å reise til Thailand eller Mexico, for tidsforskjellen er bare tre timer. Og det var godt å bryte opp den lange flyreisen i to bolker på 5-6 timer. Vi brukte et par timer på flyplassen i Dubai til å spise kjedelig mat og drikke usannsynlig dyrt øl.
Emirates kan vi knapt nok få fullrost. Bra benplass. Teppe, pute og øretelefoner som kan kobles til det mest avanserte underholdningssystemet jeg har sett på et fly. Hundrevis av filmer, tv-serier og spill, eller info om flyvningen om du heller ville det, inkludert kamera flere steder på flykroppen. Maten og servicen var også et kapittel for seg. Første gang jeg har fått flymat (kylling i karri) som ikke bare var såvidt spiselig, men faktisk god. Neste etappe foregikk med et enda større fly – hvor det også var wifi ombord. Samme gode service, men i motsetning til første etappe hvor vi hadde en treseter for oss selv, var flyet nå fullt, så det var vanskelig å sove til tross for innkjøpte nakkeputer. Jeg tror Åsne klarte det bedre enn meg.

Vel fremme på Mauritius ble vi møtt av den bestilte taxien og kjørt kjapt og greit til hotellet av en hyggelig dame.
På hotellet ble vi også møtt av serviceinnstilte smil, og rommet var kjapt klart. Nå skal det sies at dette hotellet er klassifisert som B&B hos tripadvisor. Og det er nok riktig. Dette er langt fra noen femstjerners all-inclusive luksus. Hotellet er ganske så nøkternt, og renholdet på badet her later noe tilbake å ønske etter norske begreper. Men utsikten er fantastisk, sengene gode og personalet svært hyggelig.

Vi har ikke orka stort mer enn en siesta og en rusletur i byen (med innlagt barbesøk – pina coladaen var nær opptil idealet fra Madeira for 13 år siden…) og deretter middag på nærmeste restaurant som er indisk og ligger rett over veien her. Vi var de eneste gjestene, noe jeg synes er veldig merkelig, da maten var KJEMPEGOD. Skal legge igjen en anmeldelse på Tripadvisor og i alle fall gjøre mitt for å anbefale stedet.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

3 tanker om “Da kom vi fram

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *