Verden har noe å lære

av dette landet her… Midt i byen her ligger den katolske kirken på ene siden av veien, moskeen på den andre. Det mest kjente tamilske (hinduistiske) tempelet i byen ligger rett oppi gata – bilder under. Ingen av dem er tagget ned, ingen av dem har væpnet vakt utenfor.
På gata går folk i sari, hijab eller miniskjørt – ingen blir ropt stygge ting etter, alle blir møtt med et høflig “bonjour” og et smil. I tempelet ble vi møtt av en høflig fyr som forklarte at vi måtte ta av oss skoene (det visste vi, men bare ikke helt hvor vi skulle sette dem), og at vi gjerne måtte gi en donasjon til tempelet om vi ville ta bilder. Det gjorde vi selvsagt gjerne. Vi ble forklart hvilke guder de forskjellige nisjene var for. Fascinerende. Jeg vet lite om hinduisme kjenner jeg…
image

image

image

image

Deretter forsøkte vi å finne en badestrand, noe vi forsåvidt gjorde – men den nylig passerte syklon har laget bølger av en slik art at det neppe er tilrådelig å bade.

havet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *