Doven dag på stranda

Først en tur til byen for innkjøp av badehåndkle, bikini og noen ekstra t-skjorter, deretter bussen til MonChoisy. Vi begynner å bli gode på det med bussen…
Vi ble noe skuffet over å høre at vi ikke kan dra på båttur i morgen, syklonen som passerte sørger fortsatt for 7 meters bølgehøyde, noe som ikke er forenlig med småbåttrafikk…Men det skal roe seg mot helga, vi får bruke feriens siste dager til det.
Middagen (bilde nederst) ble inntatt på en restaurant på stranda inne i byen. Der hadde vi vakker utsikt til solnedgangen og gratis underholdning av en gjeng med guttunger som trente på akrobatiske øvelser på stranda. De var gode!
Jeg spiste mauritisk salt fiskegryte, det var kjempegodt!

image

image

image

image

image

 

 

image

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *