Andre konsert i boks…

og en skikkelig jubileumsfeiring ble det 🙂
Masse folk til tross for tre andre konserter i nærområdet.
AKustikken i Ringsaker kirke er helt annerledes enn i Lillehammer, med litt andre utfordringer.
Magnificat satt enda bedre enn sist – det er virkelig et verk som gir meg gåsehud i nakken. Nå fikk jeg bedre med meg alle de fine virkningene i strykerstemmene også. Gleder meg til å øve inn det tredje verket av Eva Ugalde som vi ikke fikk sunget nå. Og jeg skal holde øynene åpne for flere verk av den damen.

0 comments for “Andre konsert i boks…

 1. Harryford
  28/09/2008 at 20:52

  Vel, evner til slik utøvelse er ikke blitt meg tildelt, ei heller er det slik musikk jeg hører på til daglig – Men dine gode skildrerier over vilken glede, og vilke gode følelser musikken gir deg, er deilg å lese!

  Evnen til, glede over og «gåsehudfølelse» av, musikk, har også jeg heldigvis fått i rikt mon av!

 2. Berit
  29/09/2008 at 06:37

  Jeg leste den særdeles rosende anmeldelsen i gd, den burde lokke mange!

 3. hildeG
  29/09/2008 at 16:33

  takk for kommentarer 🙂 Jeg pleier å si at jeg har (minst..) en sommerhobby og en vinterhobby. Både musikken og hagen gir uendelig mange gleder.

Legg inn en kommentar