Fjortende og femtende feriedag – hjemvei via München og Hamburg

Da vi planla turen, var det ganske intens jobbing med dette en stund – da vi var kommet til Bratislava, ga jeg på en måte opp, var lut lei av googlinga, og sa til mannfolket: Vi tar det en annen gang. Om ikke annet kan vi jo fly hjem med Norwegian.

Det kunne vi ikke – ruten var nedlagt. Vi hadde også drøyd det såpass lenge at de få alternative flyene som gikk fra nærliggende flyplasser var dyre og upraktiske. Dermed ble det en tur til München, og ny togtur München-Hamburg neste dag. Vi brukte mest mulig av formiddagen i München, det ble sent før vi kom til Hamburg – som vi følgelig ikke har sett noe av. Vi satte oss direkte fra toget over på S-bahn (som interrailbilletten også gjelder på) til flyplassen – vi hadde booket nok et Ibis-hotell rett ved flyplassen, for i dag flyr vi hjem fra Hamburg.

Togturen gjennom det meste av Tyskland på langs var komfortabel og interessant – mye vakkert landskap å se, god plass og god oppvartning på første klasse. Men hvorfor de stadig går rundt og deler ut små poser med gummybears begriper jeg ikke… sponsor?

Ibis-hotellkjeden har tre typer hoteller – “budget”, “style” og bare Ibis. Dette er sistnevnte. Vi har et godt inntrykk av kjeden, selv om “budget”-varianten kan virke litt vel nødtørftig. Neste gang vi drar til Dresden bor vi ikke der.

For vi har allerede begynt å fable om neste års tur – dette ga mersmak, men nå gleder jeg meg til å sove i egen seng i kveld, og ikke minst til å se igjen Idefix og Tuselatten.

Tusen takk til alle som har lest og kommentert underveis!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *