Rolig søndag…

Ikke veldig mye haging i dag. Men det har holdt oppe, og vært gløtt av sol. Har haget litt på kirkegården, det var sårt tiltrengt. Stemorsblomstene som ble satt i vår var det ikke lenger særlig stas i. Har plantet noen selvsådde coleus, og kjøpte inn noen gazania , og – hold dere fast- en pelliz. Den var helt perfekt i fargen til å matche gazania og coleus…. Min mor var en dame med sans for spreke fargesammensetninger, håper hun setter pris på denne.
Hjemme har jeg gremmet meg over mangelen på rosebuer, slått graset (halvdelen , og tuktet yngste englekrapyl til å ta resten..), så nå ser det ikke så verst ut der ute. Mannfolket har fått en plutselig interesse for hagen, han holder orden i pallekarmene og vanner drivhuset – det er jo sannelig ikke verst. Det merkes på frodigheten i drivhuset, selv vinranken får vann.
Da jeg var på opphørssalg på blomsterkroken og kjøpte gazania og pelliz i dag, ble det også med en vitis labrusca “Sucribe”. Spent på om jeg endelig kan få til druer på friland… Det burde jo gå. Har flere frøplanter av vitis riparia også, som skrevet på forumet. Det er i alle fall en kuriositet. Om det kan bli vin, saft, gele eller annet av det etter hvert gjenstår jo å se.

2 tanker om “Rolig søndag…

  1. Er Blomsterkroken konk eller er det sesongsalg der? Erindrer at man har reist innom der noen ganger. 🙂

  2. Slutt på sesongen. De driver intensivt kun i verste hagesesongen – det er sånn hvert år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *