Tekster

Jeg liker å skrive, og tenker å legge ut noen av tekstene på nett. Det jeg legger ut her, må du gjerne bruke – men vær snill å linke til eller angi kilden.

For noen år siden skrev jeg en krimroman, og fikk en del positive (og negative) tilbakemeldinger fra diverse forlag. Mange konsulentuttalelser som ga helt motstridende beskjeder. Jeg orket ikke forfølge temaet eller bearbeide teksten i tråd med så motstridende tilbakemeldinger. Men vil du lese, kan du kjøpe den for 4 dollar her.
Kan lastes ned til Kindle eller Kindle for PC, Iphone eller andre elektroniske greier. Jeg skrev jo ikke dette først og fremst for å tjene penger, men jeg mener dette er en del av historien som også bør belyses gjennom romaner. 🙂

Denne har nå ligget ute et halvt års tid – og selger forbausende bra. Har til og med fått en (riktignok kort…) omtale som er positiv. (Og nei, jeg har ikke bestilt den, jeg aner ikke hvem dette er) Ser at det er flere som prøver seg. “Kadaver” er lagt ut på norsk, jeg lasta ned en prøve (veldig kjekt at man kan det med Kindle) og fant ut at dette er ikke noe for meg. Her trengs det mer språkvask, men jeg burde ikke si noe – har funnet et par trykkleifer i mitt eget publiserte produkt også, selv om jeg har fått både privat og profesjonell bistand. Men det kan jo rettes opp 🙂
Hadde vært veldig moro om noen av de som har lest Taushetens murer ga en tilbakemelding (gjerne privat, og si bare fra om du synes den var helt elendig….)

(Visited 154 times, 1 visits today)

Arkivet

Velg kategori