Om meg

Hagegal dame fra Hedmark. Hage nede ved Mjøsa – tre mål. For mye til at jeg klarer å holde den ryddig og fin til enhver tid, men stor nok til at den har plass til alle nye diller. Med andre ord: perfekt 🙂 Jeg har også andre interesser: bøker, sang og musikk, litt datanerding, er en periodevis håndarbeider – dessuten glad i å reise. Ved årsskiftet 2012/13 ga jeg meg selv et nyttårsløfte om å slutte med halvfabrikata og ferdigmat, og lage maten selv. For en gangs skyld holder nyttårsløftet fremdeles, og bloggen har vært en del preget av det siden da.
Bildet bak overskriften er skogen som er min nærmeste nabo. Fins ikke bedre sted for sjelefred. Av yrke er jeg allmennpraktiserende lege, og i tillegg til hagen driver jeg med litt av hvert annet som bloggen nok kommer til å renne over av…

Denne bloggen har ingen widget for “følgere”. Hvis du tenker å følge med på denne bloggen, blir jeg veldig glad om du legger igjen en liten hilsen som svar på dette innlegget.
Når det gjelder kommentarer, har jeg lagt meg på den linjen at første gang du skriver her må kommentaren godkjennes av meg. Deretter kommer de rett inn. Dette er et tiltak for å unngå spam, viagrareklame og det som verre er.

(Visited 362 times, 1 visits today)

Arkivet

Velg kategori