Fyrer fortsatt med ved

Og mens jeg lå i badekaret i dag, gikk strømmen. På tre kurser i huset. Inkludert varmtvannsbereder, komfyr og kjøleskap. KRISE!
Vi fikk tak i en elektriker, og heldigvis var det en bagatell. En av inntakssikringene hadde røket, så det var gjort på 5 minutter å fikse. Pelletsovnen venter vi fortsatt på fiksin av. Men vi har ved.

3 tanker om “Fyrer fortsatt med ved

  1. Ved er kjekt, vi fyrer med bjørk og diverse resteved. Går så det suser.
    Bra at dere fikk fikset det elektriske så kjapt. 🙂

  2. Uff, ikke godt når strømmen blir borte i kulda:(
    Hos meg er det +2 gr ute nå og sur vind men vi har hatt det kaldt frem til i går. Godt eg kjøpte mye ved i høst for det har gått med mye og det er ennå to fyremåneder igjen. Ønsker dere en varm og god lørdagskveld!!

  3. Fyrer så det står etter 🙂 Tok ned ei diger bjørk i hagen (med god hjelp av naboen, det var min første økt med motorsag…), det ble MASSE ved. Kommer godt med nå. Lå igjen et rikelig vedlager etter min far her og. Så vi lider ingen nød, men jeg ser fram til å få igang igjen pelletsovnen. Vi kan tenne den nå og, men det må gjøres manuelt. Jeg var blitt bortskjemt med å høre duringa fra den sånn ca en halvtime før jeg trengte å stå opp, så det var varmt og godt når jeg tutla inn i dusjen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *