Kommentarer

Kommentarer på bloggen blir jeg selvsagt veldig glad for. Det tyder jo på at du har lest noe her og funnet det bryet verd å gi en tilbakemelding på det 🙂 Jeg leser alle kommentarer og prøver å følge opp uten at jeg blir en masekopp i mitt eget kommentatorfelt… Rent teknisk fungerer det slik her, at første gang du legger igjen en kommentar blir det ikke lagt ut før jeg har godkjent den. Kommenterer du seinere med samme “identitet” går det rett inn.

Kommenter gjerne på gamle poster også – jeg får melding om det, og det kommer jo opp i oversikten over siste kommentarer slik at andre også kan respondere og bidra til diskusjonen.

Jeg sletter svært få kommentarer på bloggen.  99 % av det som slettes er spam. De få som ellers er blitt slettet har vært folk som har postet trusler og sjikane, mot meg, andre kommentatorer eller andre folk generelt. Kommentarer som det jarakk har postet til dette innlegget, befinner seg helt klart på grensen – og hadde han (regner jeg med…) skrevet noe slikt om en annen kommentator i tråden, hadde jeg slettet det.

Uenighet er bare positivt – det er det som får en til å tenke 🙂 Selv om jeg naturligvis også setter stor pris på at folk kommenterer at ting er godt skrevet og de er helt enige.

2 tanker om “Kommentarer

  1. Hei, kom over denne siden da jeg søkte på svart trompetsopp. Vært ulike plasser i skogen i Lørenskog. Uten hell. Har du noen tips om hvilke type skog den liker og når på året den er moden?

  2. Den kommer vel omtrent samtidig med kantareller. Har funnet den på samme type sted også – gammel blandingsskog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *