Hehe, hva lar jeg meg ikke lure til…

Hittil har jeg lest med forundring når Britt Åse, Gunda og et par bloggere til skriver lange, seriøse og til dels uforståelige innlegg om parfyme. Men da Gunda lanserte gratis rådgivningstjeneste i bloggen sin, slo jeg til 🙂 Jeg liker jo også å lukte godt, selv om jeg neppe noen gang kommer til å få et så pasjonert forhold til parfyme som noen av disse folka har. Men – hva har man eksperter til? Tusen takk for alle gode råd! Har prøvd ett av dem, som beskrevet. Det slo ikke helt til. Så hva gjør jeg nå? Vanligvis kjøper jeg parfyme på taxfree, men det er jo ofte en stressa foreteelse, og som kjennerne her i tråden sier – her er det jo mange forslag som ikke akkurat er helt vanlige i handelen.

Så nå har jeg – tro det eller ei – bestilt noen parfymeprøver fra The Perfumed Court. 1-2 ml av hver av følgende dufter:

 • Arpége, vintageutgaven. Måtte jo bare prøve.
 • Calamity J. Bare navnet, både på produsenten og parfymen gjør jo at den må prøves, hihi. Og selv om den ikke var foreslått bestilte jeg også
 • Lady Vengeance fra samme produsent.
 • B by Bucheron
 • Demeter Dirt (nok et festlig navn…)
 • Rose Noir

Så nå venter jeg i spenning 🙂 Håper å finne “min” duft blant noen av disse, og det er jo sympatisk at man kan bestille små kvanta. Jeg må som regel hive parfymene mine etter en stund, de får mystisk farge og rar lukt hvis de står for lenge. Det gjør de som regel hos meg, fordi jeg bruker det sjelden. Ellers er jeg fortsatt svært glad i Truth fra Calvin Klein.

Slå den, jeg skrev et parfymeinnlegg til! Lover å ikke la det bli en vane.

5 tanker om “Hehe, hva lar jeg meg ikke lure til…

 1. Hohoho! Nå står ikke verden til påske!!

  Nei altså, så moro 😀 Håper du treffer blink med noe av dette nå da! Hvis ikke finnes det myyye mer der ute, og så har du i alle fall funnet noe morsomt å bruke penger på 😆

  Hvilken Rose noir, forresten?

 2. Så gøy! 🙂 B by Bucheron har eg sett i vanlege Estetique-parfymeri rundt om kring, så du treng ikkje dra på tax-free for å finne den. Rose Noir og Demeter Dirt har eg heller ikkje sett på tax-free. Lykke til med sniffinga!

 3. Det skal jo bli litt spennende, ja 🙂 Regner med at jeg har sakene her i løpet av uka eller rett over neste helg? (med mindre posten setter seg på pakka, men jeg tror jeg såvidt snek meg under 200 kr)Snifferapport følger!

 4. Du også!
  Jeg har riktignok ikke bestilt prøver, men jeg har sniffa meg fram til første innkjøp. Tror faktisk det er første gang jeg kjøper duft til meg sjøl. Sikkert på tide!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *