Sniffesniffe…

Dette skal IKKE bli en vane… Men som sagt, jeg bestilte noen prøver etter å ha fått gode råd inne hos Alt Godt. Da jeg fikk leveringsbekreftelse på mail, ble jeg en smule nervøs. Med frakt og det hele, ble den samlede regning rundt 42 dollar, så jeg fryktet for å måtte betale toll. Men jeg hadde ikke trengt å engste meg. Disse parfymene kommer fra forskjellige leverandører. I dag mottok jeg en sirlig liten pakke med to parfymeprøver. Den var dessuten merket “personal gift” og verdi “4 dollars”. For egen del kan det sikkert være greit å ikke prøve alle på en gang heller. Jeg er mildt sagt lite bevandret i dette. De to som kom i dag var Demeter Dirt og B by Bucheron.
Så nå har jeg en på hvert håndledd. Begynte med “Dirt”, den var jo såpass spesielt beskrevet at jeg måtte jo bare prøve den. Men akk, på meg lukter den bare terpentin. Fikk noen koselige assosiasjoner til min mor som satt på malerommet sitt, hun var ivrig rosemaler. Akkurat sånn lukta det. Men jeg forbinder ikke dette med glamorøs parfyme, og syntes heller ikke dette luktet jord på noen måte. Det er noen timer siden jeg tok den på, og jeg kan ikke begripe at den har forandret eller utviklet seg det aller minste.
“B” tok jeg på noe seinere, på andre siden. Til å begynne med syntes jeg den luktet søtt og intetsigende. Da den hadde vært på en times tid, kom mannfolket hjem – så han fikk snuse på begge. Han foretrakk “B” og kalte den “uutgrunnelig”.
Vet ikke helt, jeg – nå synes jeg den begynner å lukte terpentin også, men noe sier meg at jeg bør prøve den på nytt – og alene.

Venter spent på de andre…

3 tanker om “Sniffesniffe…

  1. Fra forskjellige leverandører, du? Det lar seg høre!
    Jeg fikk også noen tips jeg gjerne skulle prøvd ut, sjøl om jeg allerede har kjøpt 1 stk deilig roseduft.

    Ser du legger ut mye deilig musikk om dagen, men lydkortet mitt krangler en smule så jeg får ikke hørt uten å gå på kontoret til husbonden.

  2. Yepp. Bestilte alle hos The Perfumed Court. Syntes det var sympatisk at man kan bestille ned til 1 ml av hver, til stort sett under 5 dollar. Da kan man jo teste og sniffe i vilden sky. Forsøkte å holde meg under 200 kr grensa, men oppdaget at jeg hadde sprengt den da frakten kom på. Men prøvene sendes fra forskjellige leverandører, så hver enkelt forsendelse kommer godt under. Og som sagt – den leverandøren som sendte den første prøven til meg merket den “personal gift”. Og uansett var jo verdien av denne langt under 200 kr. Sniffa spent i postkassa i dag og, men ingenting der. I dag dufter jeg “B”. Den er god, men ikke minneverdig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *