Kaffe…

Var innom diverse elektrobutikker i dag (både på nett og i egen person), og ser at de nå har hylle på hylle med mer eller mindre fancy kaffemaskiner til opptil svært mange tusen kroner. Hva er det som går av folk? Her har vi gått fra misjonskjela til moccamaster – og hva nå? Fancy maskiner med egne “kaffeputer” (dyre, selvsagt…) eller enda mer fancy (og dyrere enda…) maskiner hvor man bare fyller på kaffebønner og vann. De lager kaffe, og et helsikes leven.

Her i huset bruker vi presskanne og er fornøyd med det.

Og verdens aller beste kaffe lages i henhold til ekspertene med rimelig utstyr som ser ut som det er noe som ammehjelpen holder seg med.

7 tanker om “Kaffe…

  1. Gubben vil ha en sånn fancy kaffesak – og jeg vræler NEI! Foreløpig står jeg som vinner. Dog enn så lenge…. 🙂
    God helg.

  2. Foreslår at du kjøper Aeropress til ham neste gang han har et jubileum? Og legger ved noen ekspertomtaler…

  3. Og her har vi ikke engang kaffetrakter. Koker på gammalmåten i kjele, og vil ikke ha det anderledes 🙂

  4. Godt sagt. Min datter, som jobber på Lefdal, spurte før jul i fjor, om vi ikke ønsket oss kaffemaskin til jul. Jeg tror jeg fikk sagt klart ifra at kaffemaskin ikke stod på ønskelista og at en eventuell slik maskin ville havne på ei hylle i kjelleren, uten engang å bli tatt ut av esken. 🙂

  5. Nei, takke meg til min gamle moccamaster =) Forresten fikk jeg presskanne til jul, og den er prøvd 1 gang. God kaffe, ja, men det nytter ikke når to termoser skal fylles i hverdagen. Mer til kos i helgene! Ha en fin søndag!

  6. Hos oss drikker vi svært lite kaffe, så vi klarer oss med den gamle trakteren i lange baner. Bruker den stort sett bare når vi får gjester. Når jeg innimellom vil ha meg en kopp kaffe, går det i pulverkaffe, skam å melde.

  7. Jeg har knust min lille presskanne som lager en kopp. Ellers får jeg kaffe på senga hver morgen av mannfolket, så meg er det ikke synd på. Pulverkaffe fikk jeg min dose av i studietida – blir ikke mer av det på meg, kjenner jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *