3 tanker om “Raubritter

  1. Nydelig!
    Mitt eksemplar har med nød og neppe overlevd fimbulvinteren, men blomstrer ikke i år. Deilig å se din!

  2. Tenkte faktisk jeg skulle skrive litt mer om denne. De to siste sesongene har gått hardt utover klatrerosene i hagen. Lykkefund, Helena hybridae, Souvenir du dr Jamain og Schneewalzer har alle takket for seg. Awakening, Coral Dawn og Raubritter har klart seg forbausende bra. Ingen av dem var blitt veldig store ennå da, – det kan kanskje ha noe med saken å gjøre. Men dette er en veldig søt rose 🙂

  3. Hos meg er den kryprose – jeg tror det er det som har berget den gjennom vintrene. Og ja, den er veldig søt! Hybridaen min er også død, to fimbulvinre på rad ble for mye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *