Dagens hagedings

image

Halv pris eller hva det var på Nordåsvegen hagesenter i Brumunddal. Denne tror jeg kommer til å bli flittig brukt, jeg har det med å legge igjen småredskapene og bruke mye tid på å lete dem opp igjen…

2 comments for “Dagens hagedings

  1. 11/05/2012 at 18:25

    Er det noe du kan feste om livet? Da må jeg si at du har skaffet deg noe nyttig som jeg ofte har savnet. Har mange ganger tenkt at det ville vært smart med slike anordninger som snekkerne bruker og som rommer det meste de har bruk for i sin gjerning. Men å gå rundt i hagen med snekkerbelte eller hva det nå heter synes jeg er å gå for langt, så hittil har jeg brukt lommer så lenge det har vært plass der. God fangst!
    Ha en fin helg!

  2. 11/05/2012 at 19:05

    Ja, det kan festes rundt livet. Så heretter håper jeg å kunne ha de fleste hageredskaper for hånden. De hadde en mer utpreget «forkle»-type også. Snekkerbelte er sikkert heller ikke å forakte, men dette er mer laget for hagefolk.

Legg inn en kommentar