Dagens rose – The Pilgrim

Posted by ShoZu

Dårlig bilde, lekker rose. Austinrose i sart lysegult. Har en tendens til å få veldig tunge blomster, særlig de første årene, men tar seg opp etterhvert.

5 tanker om “Dagens rose – The Pilgrim

  1. Den mangler her da. Har et lite innlegg om Austinrosen Charlotte i bloggen min i dag. Kunne kanskje ligne litt eller?

    De fleste Austinrosene er vel litt pinglete de første årene eller?

  2. Hm! Enda en på den ønskelista jeg pr definisjon ikke har for neste sesong! Jeg tror jeg må omdisponere noe av kjøkkenhagen.

  3. Det er blant de få rosene jeg har en god del av, nærmere bestemt tre (eller var det fire); blomstrer veldig lenge, ofte den av Austinrosene som holder ut lengst her hos meg. Har hatt blomstring helt til rundt 10. desember på det lengste. :)|

  4. Det er blant de få rosene jeg har en god del av, nærmere bestemt tre (eller var det fire); blomstrer veldig lenge, ofte den av Austinrosene som holder ut lengst her hos meg. Har hatt blomstring helt til rundt 10. desember på det lengste. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *