Og så var det plutselig oktober…

I dag har jeg fri, og har benyttet anledningen til å late meg, spa inn et lass med pellets i påvente av fyringssesongen og gå en (forgjeves) tur i nærområdet for å se om det hadde kommet opp noe mer traktkantarell. Det hadde det ikke, nei – evt hadde det vært noen andre der før meg. Nabolaget er fullt av iherdige sopp-plukkere. Så det ble ikke noe på meg, gitt 😉

Spørs om vi ikke får ta en tur til vårt hemmelige sted i løpet av helga – for å se om det er kommet opp noe mer trompetsopp. Ikke vet jeg oom den holder ut utover høsten på samme måte som traktkantarellen?  Men sopp eller ikke, været i september har jo hittil vært så nydelig at jeg nesten tilgir den lusne sommeren. Til helga er det meldt regn, dog. Så det blir vel snø og vinter med tida også, lite å gjøre med det. Skulle hatt med kamera på skogturen – både skogen og hagen er jo aldeles nydelige på denne tida, selv om de hel”&%#§§!! stylterottene har spist nesten alle rosene mine.

2 tanker om “Og så var det plutselig oktober…

  1. Ja sopp er ikke noe for meg som jeg har sagt før. Men jeg skjønner jo at det er utrolig kjedelig å ikke finne det når en først vil.
    Regn har de meldt her også til helgen ja. Så da blir det vel innflytning i drivhuset for alt som står ute. Vi får se.

  2. Ubegripelig at det skal bli regn når det har vært sol og tørt så lenge. Jeg sto i drivhuset og vurderte nå nettopp, og så satte jeg i støpselet til ovnen. Skal de chilien bli modne må det i alle fall være mer enn 11,5 grad der ute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *