Søndagsmiddag

…litt seint, men mannfolket har begynt på den musikalske julestria.
En av mine yndlingskokebøker er Carl Butlers kokebok, som jeg har hatt siden studietida. Men som det ofte går med kokebøker, så finner man seg noen få ting i den som man lager, og så blir det ikke noe mer med de andre oppskriftene. Lenge siden jeg har brukt denne til noe annet enn den eminente oppskriften på sjokolademousse.
Men i dag har jeg tatt den fram, selv om maten ikke blir helt som oppskriften.
Lell:
Jeg har gått ut fra Butlers oppskrift på svinekoteletter med sursøt saus, men gjort følgende endringer: Det var tilbud på indrefilet av svin der jeg handla i går. Så jeg har delt en indrefilet opp i små biter, og dyppet i tilnærmet pannekakerøre, stekt i raposolje – i stedet for panerte svinekoteletter.
Sausen er god, men jeg kjøpte noen fristende paprika av den lange, spisse, søte typen i går, så en av disse gikk i sausen i tillegg til agurk, tomat og løk. Ingefær hadde jeg ikke, men jeg håper sausen blir god likevel. Serveres med ris.
Nå venter jeg bare på at de musikalske skal innfinne seg…

4 tanker om “Søndagsmiddag

  1. hehe, nei – og vi spiste opp alt sammen 😉 Men kjære deg, unge dame – du er da når som helst velkommen hjem til søndagsmiddag (eller annen middag)

  2. Jeg tolker det dit hen at jeg ikke regnes som en av de musikalske. Fair enough. Jeg er for øvrig altfor oppslukt av eksamensangst til at jeg klarer å spise noe som helst.

  3. Nå synes jeg du er litt negativ i dine tolkninger her 🙂 Antar det også skyldes eksamensangst. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *