Søndagsmiddag

image

image

image

image

Ikke ofte det er tre retters middag her i huset, men det ble det i dag. Brenneneslesuppe etter oppskriften til Alt godt . Veldig god og ganske mektig, særlig med et egg oppi (men det er veldig godt og kler denne suppa). Gundad påstår at brennenesle begynner å bli sjelden. Kan ikke si jeg har merket noe til det her i hagen, en av de fineste geraniene mine var nærmest druknet i en diger brennenesletue. Men den er nå spist, hoho.  Hovedretten er svinefilet som jeg egentlig hadde tenkt å grille, men formedelst dårlig vær og mangel på poteter ble den laget på denne måten, med ris til. Desserten er et minne fra studietida. Rhubarb Crumble – “taking you to comfort food heaven”. Med is til. Nå legger vi oss med magen i været…

3 tanker om “Søndagsmiddag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *