Til avveksling fra sopp

Har jeg sydd kjole til nest eldste englebarn. Det var noget pjuklete, og jeg ble ikke helt fornøyd med den såkalte usynlige glidelåsen. Mao, den ble ikke helt usynlig. Men skal gjøre et forsøk på å bedre på den – takker bunadkursene for at jeg ikke er livredd for håndsøm – det ble en del av det på denne kjolen, kan man si. Nå har jeg begynt på genser til barnebarnet, ellers er det kø av døtre som også vil ha kjole (og gensere…) så jeg blir nok ikke arbeidsledig denne vinteren…

image

image

image

image

8 tanker om “Til avveksling fra sopp

 1. Nææ, den ble skikkelig stilig! Mye finere enn mye man finner til mangfoldige tusen i butikker rundt om..
  Lekkert!

 2. Takk 🙂 Det er ikke lett å finne godt utvalg av stoff lenger, i alle fall utenom de store byene. Det er få som syr. Vi kjørte Mjøsa rundt, men fant da til slutt lilla taft og silkechiffon som passet sammen.

 3. Den er virkelig flott, den kjolen. Hvor fikk du fatt i mønsteret? Eneste stoffbutikken jeg vet om i farten er Stoff & Stil i Kr.sand, og der har de vel ikke Burda, men kun egne mønstre. Arendal, kanskje?
  Det må da være gøy at det er kø ved symaskin og strikkepinner ? 😀

 4. Mønsteret kjøpte vi på den første butikken – Uldvaren på Lillehammer. Dessverre har stoffbutikken på Hamar slutta med Vogue-mønstere, disse er de fineste. Men de kan kjøpes på nett dersom man planlegger godt. Burda gir vel fortsatt ut blad som kan kjøpes på Narvesen, med masse mønstre i?
  Og kjolen var jo ganske fin, om jeg skal si det selv. Stilig design på både ryggen og bærestykket.

 5. Vi kjørte fra Lillehammer , til Brumunddal, til Hamar og tilbake til Brumunddal igjen. Fikk beskjed om at den siste stoffbutikken på Gjøvik var nedlagt. Har de en på Toten?

 6. Nettsiden var jo ikke noe å skryte av, men skal sjekke det neste gang noen får overtalt meg til å sy noe…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *